Sandness – kvalitetsgarn til dit strikkeprojekt

Er du en af de mange, der er glade for at strikke? Mangler du noget nyt garn til at starte et nyt strikkeprojekt? Så bør du tage et kig på garnet fra Sandness.

Sandness startede i 1888, hvilket vil sige, at man har rigtig meget erfaring med garn, og dette bærer deres produkter præg af. Det der gør Sandness garn populært er kvaliteten på garnet, og at de har så mange forskellige varianter, således kan man få lige præcis den tykkelse, størrelse og blødhed, som man vil have. Det lækre garn bliver solgt i hele verden, og du finder desuden også lækre og populære strikkeopskrifter fra Sandness. Den ældste og mest kendte kvalitet er Peer Gynt, som produceres i Norge af 100% norsk uld. Garnet fra Sandness findes i mange farver, og der er derfor rig mulighed for at komme i gang med lige netop det strikkeprojekt, som du har i tankerne.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af garn fra Sandness.

Lav dit næste strikkeprojekt i garn fra Sandness

Sandness garn findes i mange materialer, eksempelvis hør, bomuld, alpakka og uld. De to garntyper ‘Sandness garn duo’ og ‘Sandness garn Mini Duett’ bliver fremhævet som vinter bomuld og sommeruld, da det består af bomuld og uld, som gør det utrolig blødt og let. Dette garn kan altså sagtens bruge til at strikke en sweater til de kølige sommeraftener.

Blandt udvalget finder du også ‘Sandness garn Line’ og ‘Sandness garn Smart’, som begge er en blanding af bomuld og viskose, hvilket gør det utrolig slidstærkt, og derfor vil du kunne få glæde af dette garn i rigtig lang tid. Dette tåler også maskinvask, og så holder det sig pænt i årevis uden at fnulre.

Du kan også med stor fordel prøve ‘Sandness garn Alpakka Silke’, som er i luksusklassen men stadig økonomisk pga. den lange løbelængde. Dette garn er desuden blødt og glansfuldt og kan klæde alle og enhver.

Uanset hvilken type garn, du er på udkig efter, så kan du finde lige præcis den type og farve, som du kunne tænke dig, hvis du kigger på udvalget fra Sandness.