Skarpe priser på trægulve hos Billige Trægulve

Helt som navnet vidner om, gør man i den grad sig selv en tjeneste, hvis man starter med at kigge forbi Billige Trægulve. De har prisvenlige produkter til, når tiden er kommet til at lægge nyt trægulv i køkken, stue eller andre steder i boligen. Her finder man nemlig en række forskellige, spændende typer trægulve at vælge imellem, f.eks. korkgulv, sildebensparket med mere. Og takket være en fin balance imellem kvalitet, service og pris, er det altid en god oplevelse at handle hos dem. Læs mere om butik og katalog herunder.

Det naturlige korkgulv føles fantastisk

Har I besluttet jer for at lægge nyt korkgulv derhjemme, f.eks. i køkken, stue eller køkkenalrum? Men har I til gengæld ikke helt fundet ud af, hvor I skal købe gulvet henne? Så er her et godt tip: på www.billigetraegulve.dk finder man lige nu et bredt udvalg af flotte korkgulve. Der er næsten med sikkerhed også et, der vil passe perfekt til jeres drømmekøkken eller til jeres drømmestue. Korkgulv har flere gode fordele, som gør det til et lækkert valg til boligen. F.eks. er materialet et naturprodukt, der gør at det føles varmt og behageligt at færdes på. Har man derfor børn som leger på gulvet, vil korkgulve egne sig glimrende. Den danske forhandler har korkgulve i utroligt mange, unikke varianter. Det skulle derfor være ganske let at finde et korkgulv, der passer perfekt til jeres ønsker til og forestillinger om jeres nye gulv.

Flot sildebensparket til det moderne og stilede hus

Der er også en række andre spændende gulvtyper at vælge imellem hos Billige Trægulve lige nu. Der er bl.a. et fint udvalg inden for sildebensparket. Sildebensparket giver et klassisk og stilrent look og vil passe nemt ind i mange forskellige indretningsstilarter, både i køkken, stue eller andre rum. Der er flere forskellige typer sildebensparket man kan vælge imellem hos forhandleren, bl.a. natur matlak, naturolie og færdigbehandlet matlak. Præcis som det gælder i kategorien med korkgulve, vil det derfor være ganske problemfrit at finde et sildebensparketgulv, der passer perfekt til ens bolig. Man kan samtidig være sikker på, at man har gjort en god handel.

Ud over korkgulv og sildebensparket finder man bl.a. også lamelparket, plankegulve og herregårdsplank som en del af kataloget hos Billige Trægulve. Butikkens hjemmeside har flotte billeder af de forskellige gulvtyper og egner sig derfor glimrende som inspirationskilde, hvis man ikke helt kan beslutte sig for, hvilken type gulv man skal vælge. Besøg eventuelt selv deres hjemmeside, og få nogle gode idéer.