Smukt kvindetøj fra DAY Birger et Mikkelsen

Når man snakker om store danske kvindetøjsmærker, som har fået opmærksomhed uden for Danmark, kommer man ikke uden om DAY Birger et Mikkelsen. Af navnet fremgår det, at mærket blev stiftet af Malene Birger og Keld Mikkelsen i 1997. De to stiftere er i dag trådt ud af firmaet for at kunne fokusere på hver sit, men brandet står endnu som et solidt navn, og det er kendetegnet af sine kvalitetsmaterialer og de skønne designs, som er på forkant med internationale modetendenser men alligevel bevarer en umiskendelig dansk elegance, som kan tiltale enhver moderne kvinde. Tøj fra mærket kan selvfølgelig matches på kryds og tværs, og derudover kan det let sættes sammen med det tøj, man allerede har i sin garderobe. I DAY Birger et Mikkelsens kollektioner kan man finde smukke og elegante styles, som passer perfekt ind i enhver kvindes garderobe. Brandet designer og producerer alt fra kjoler til pæne sweaters, skjorter, jakker og accessories, så uanset hvad man er på udkig efter, kan man finde det i mærkets brede udvalg. Der findes noget til enhver smag i kollektionerne, så man kan være sikker på at finde styles, som matcher ens personlighed og stil. Tøj fra DAY Birger et Mikkelsen passer ind i enhver garderobe.

DAY Birger et Mikkelsen – brandets vision

Da DAY Birger et Mikkelsen blev stiftet i 1997 havde brandet en klar, enestående vision; de ville tilbyde et nyt look og en følelse af stil, som var baseret på skandinaviske værdier og et boheme tankegang. Brandet var fra starten vejleden i en idé om at kunne levere overkommelig hverdagsluksus til uafhængige kvinder, og som resultat heraf har kollektionerne altid båret præg af en moderne følelse, kvaliteten af materialer, øje for detaljer med flere. Den dag i dag er dette stadig tilfældet, og brandet holder både fast i sin vision og kendetegn.

Skab en personlig garderobe med tøj fra DAY Birger et Mikkelsen

Alle kvinder fortjener at kunne gå klædt med et personligt anstrøg, og dette kan man med tøj fra DAY Birger et Mikkelsen. Brandets styles er eksklusivt, og man kan altid have dem på som en del af sine styles. Udvalget er bredt, hvorfor alle kan finde noget, som matcher deres personlige ønsker og stil. Uanset stil, smag og personlighed kan man altså finde smukke styles til ens garderobe i DAY Birger et Mikkelsens kollektioner. Med en personlig garderobe kan man altid gå klædt i tøj, som passer til ens unikke smag.