Tag på bilferie i Europa

Europa er virkelig et fantastisk sted at tage på bilferie. Få steder i verden er der nemlig så meget historie, natur og kultur samlet på så lille et sted. Derfor er det bare om at sætte sig i bilen og komme afsted. I denne oversigt kan du læse lidt om hvorfor en bilferie er noget for jer, samt nogle gode råd til turen.

Hvorfor tage bilen?

Når man siger bilferie i Europa, er der nok mange som tænker på en autocamper. Men en bilferie kan sagtens foregå i en helt almindelig Renault Captur brugt, så længe man ikke sover i den. Det kan i mange tilfælde give bedre mening at tage familiebilen. Den er hurtigere, bruger mindre benzin og er meget nemmere at køre i, når det kniber med pladsen på vejene. Ikke alle steder i Europa har parkeringspladser til store autocampere, så almindelige biler er et mere fleksibelt køretøj.

Gode råd til turen

Hvis du har børn på bagsædet, er det en rigtig god idé at inkludere lidt underholdning. Ferien inkluderer jo også køreturen, så det skal også være sjovt at sidde i bilen. Det kan være film, spil, kortspil og meget mere. Derudover skal du selvfølgelig have pas med, men det er en god idé at have passene ved hånden, så man hurtigt kan identificere sig selv i udlandet. Du bør også have kontanter. I Danmark er vi vant til at betale med kort eller MobilePay overalt, men mange steder i udlandet er kontanter stadig den foretrukne betalingsform.

Find billige kvalitetsbiler hurtigt

Måske har I ikke har en bil til daglig, men stadig gerne vil på bilferie. I det tilfælde er det nemt at finde en god brugt bil, som sagtens kan klare turen rundt i Europa. Når turen er overstået er det også nemt at videresælge uden den store nedgang i prisen.