TEMPUR – en madras af høj kvalitet

Vi fortjener alle at modtage den bedste søvn om natten. Din søvnkvalitet er yderst påvirket af måden, hvorpå du ligger, så det er vigtigt, at du giver din krop den bedste oplevelse med den rette madras. Her finder du en lille guide til, hvordan du vælger en madras, der dækker alle behov.

Tilpasset din krop

Der kan være delte meninger om, hvad der betegner den bedste madras. Det vigtigste er selvfølgelig komfort, og det kan være meget forskelligt, hvor blød man ønsker den skal være. Heldigvis kan tempur madrasser findes med varierende blødhed, så du sikrer dig, at madrassen passer til din kropsvægt og præference. De forskellige materialer bestemmer madrassens hårdhed, og hvor meget du synker ned i den, når du lægger dig. Så alt efter om du ønsker en madras med en blød følelse eller en hårdere madras, der tilbyder mere bevægelsesfrihed i løbet af natten, så kan du se udvalget af tempur madrasser her og finde den bedste støtte til din krop.

Praktisk og behageligt

Når du leder efter den perfekte madras, er der også andre faktorer at tage højde for end blot madrassens hårdhed. Den skal gerne være praktisk at have med at gøre, så sørg for at dens betræk let kan tages af og vaskes, så du nemmere kan sikrer dig, at hygiejnen er i top, særligt når man bruger så mange timer i sin seng. Mange madrasser skal vendes og drejes, så de ikke med tiden mister deres form. Dette problem kan du undgå med tempurs madrasser. De behøver nemlig ikke at blive vendt eller drejet, da de på egen vis formår at finde tilbage til sin oprindelige form, efter du der stået op. Som en ekstra bonus kan du også finde en madras, der kan absorberer overskydende kropsvarme, hvilket sikrer dig en køligere og mere behagelig nats søvn.