Tjen ekstra penge ved siden af jobbet

Hvis man gerne vil have opbygget en solid opsparing, så kræver det, at man arbejder for det. Et fuldtidsjob er realiteten for de fleste mennesker, og netop her kan man ofte få sat nogle penge til side af sin indkomst. Men hvis man gerne vil tjene lidt ekstra til opsparingskontoren, så findes der forskellige måder at bære sig ad. Alt efter ens omstændigheder kan man ofte finde på kreative måder at tjene penge, som blot kræver, at man tænker ud af boksen. Læs mere her om, hvordan du kan tjene en ekstra skilling til din opsparing.

Sæsonleasing af egen bil

Hvis du har en bil stående i garagen, som du ikke får brugt i for eksempel vintermånederne eller sommersæsonen, så kan du faktisk vende det til din fordel. Det kan være, du har en bil, som du nyder mest at køre i, når soltimerne bliver mange, og temperaturerne stiger. Dog kan der være nogle mennesker, som ville glæde sig over at kunne køre bilen, når du ikke selv bruger den. Derfor kan du overveje sæsonleasing af egen bil, der sikrer, at du kan tjene lidt ekstra penge. På den måde kan du få det bedste ud af din bil, som alligevel bare ville stå og samle støv i garagen.

Sælg ud af garderoben

Har du et garderobeskab, der bugner af tøj? Så er der højst sandsynligt noget af det, som du ikke får brugt. Det kan tøj med mange år på bagen, som ikke længere passer til din stil, eller måske nogle fejlkøb du aldrig rigtig har fået brugt. Disse stykker tøj kan dog være guld værd for andre mennesker, og netop det kan du tjene penge på. Ved at sætte dit tøj til salg på loppemarkeder, på nettet eller til dine venner, så har du mulighed for at indtjene ekstra kroner til din opsparing.