Trænger din indkørsel og have til en opfriskning?

Det er blevet koldt, mørkt og dårligt vejr ude. Men derfor behøver din have og indkørsel ikke at stå og se trist ud hen over vinteren. Du kan med fordel pifte dine udearealer op, så det bliver lidt mere hyggeligt i den kolde tid. Du kan læse med her, hvor du får nogle bud på, hvordan du får en skøn have og indkørsel. 

Få dine fliser skinnende rene 

Du kan med fordel starte med at få en fliserensning af dine fliser i indkørslen eller af din terrasse. På kun få timer kan de fremstå som helt nye igen – helt uden alger. Hvis du har fået nye fliser lagt, kan det være en fordel at få lavet en imprægnering af fliserne, da det lukker fliserne, så de ikke optager så meget vand, hvilket er særligt smart på denne årstid. Derudover er imprægneringen også med til at forlænge levetiden på fliserne. Du kan få hjælp til fliserens hos alge-fri.dk. De har landsdækkende service, og garanterer et godt resultat. 

Få luget ud i ukrudtet og vendt komposten 

Det er også en god idé, at du får luget det ukrudt væk, som du kan komme til. Udover det pynter gevaldigt med et luget bed, gør det faktisk også dit arbejde nemmere i foråret. Hvis ukrudtet får lov at stå henover vinteren, bliver det nemlig større og stærkere i foråret, så snart det får lys og varme igen. Derudover er det også en god idé at få omstakket din kompost. Det, som er blevet omsat, kan lægges ud til træer og buske, og resten skal vendes rundt. Her kan du med fordel give bunken en smule gødning og noget vand, således du holder komposteringen i live. 

Slutteligt kan nævnes, at du med fordel også kan pynte træer og buske i indkørsel med batteridrevne lyskæder – det er så hyggeligt op til jul.