Træpiller Stockhorvan – bæredygtighed i høj kvalitet

Har du et moderne pillefyr, og mangler du noget at kunne fyre op med? Leder du efter høj kvalitet med fokus på bæredygtighed? Så bør du tage et kig på træpiller Stockhorvan.

Træpiller Stockhorvan er bæredygtige samt produceret efter en dyr fremstillingsproces. Af netop den grund lever disse træpiller op til yderst strenge krav, som sikrer dig biobrændsel af allerhøjeste kvalitet. Træpiller Stockhorvan egner sig især godt til dig med et moderne pillefyr, da de brænder ualmindeligt effektivt, og derfor er en sikker vinder hver gang. Disse træpiller findes både i 6 og 8 mm, således kan du få sat gang i dit pillefyr.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af træpiller Stockhorvan.

Derfor skal du vælge træpiller Stockhorvan

Denne type træpiller, fra det anerkendte mærke, har et utrolig højt energiindhold. Dette betyder, at du sagtens kan regne med at få en masse ud af træpiller Stockhorvan. Desuden er de produceret med et askeindhold på blot 0,3%, hvilket er et af de absolut laveste procenter på markedet, som kun kan måles med ganske få andre producenter. Derudover kan du altid regne med en god afbrænding af pillerne, da de også har et lavt vandindhold på 7,6%. Du kommer altså til at få den bedst mulige brugeroplevelse med træpiller Stockhorvan.

Træpiller er en miljøvenlig brændselsform

Træpiller er lavet af sammenpressede træspåner og savsmuld, hvor gran, fyr og bøg typisk bruges, men andre træsorter kan også forekomme. Både savsmuld og træspåner kommer fra affald i træindustrien, og idet begge bliver brugt til produktion af træpiller, bliver de såvidt muligt produceret af genanvendte materialer. Dette betyder naturligvis, at træpiller Stockhorvan er en yderst miljøvenlig brændselsform. Disse er også CO2 neutrale, hvilket vil sige, at du ikke bidrager til at øge drivhuseffekten, når du fyrer med dem. Pillerne afgiver nemlig udelukkende den samme mængde CO2, som træet oprindeligt har optaget i skoven, eller som det ville afgive, hvis det fik lov til at ligge og rådne på skovbunden. Du kan altså sagtens fyre op i dit pillefyr med god samvittighed – specielt hvis du vælger træpiller Stockhorvan.