Trx’en – Perfekt til hjemmetræning

Er du blevet forelsket I hjemmetræning efter flere måneder uden et træningscenter, så er trx træning lige noget for dig. Hos Kettlebellshop finder du alle de populære trx produkter til funktionel træning – både inde og ude. Trx træning stammer fra det amerikanske Navy Seals, hvor en elitesoldat ønskede at træne til en mission under et længere ophold på en af de amerikanske flådes skibe. Et jiu jitsu bælte blev bundet sammen med nogle remme til en faldskærm og derefter kunne træningen med egen kropsvægt starte. Historien fortæller godt hele konceptet med trx træning, det er simpelt, effektivt og til at have med sig. Hos Kettlebellshop finder du et stort udvalg trx træningsudstyr og alt tilbehøret til, de har sæt i alle prisklasser, og der er derfor også stor sandsynlighed at du finder noget der dækker dit behov. Så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med trx træning.

Byg dit eget home gym med trx.

Med Trx-træningsudstyr fra kettlebellshop, får du nu en unik mulighed for at skabe dit helt eget hjemmefitness og undgå det grænseoverskridende og tidskrævende aspekt ved at gå i fitness. Det betyder altså at du kan komme i form derhjemme på en tryg og tidsoptimerende måde med trx træning. At gøre brug af trx træning derhjemme gør også din træning mere fleksibel og du kan træne når du har lyst og skal ikke have den fornemmelse af at alle kigger på dig. Lyder trx træning som noget for dig så hop ind på kettlebellshoppen og gå på eventyr i deres store udvalg. På siden finder du også guides som kan hjælpe dig med at komme i gang med trx træning hurtigst muligt.

Gå på opdagelse i det store udvalg af produkter.

Hos Kettlebellshop har de et stort udvalg af TRX-produkter, så de har med sikkerhed noget der dækker dit behov træningsmæssigt og prismæssigt. Der er flere forskellige TRX produkter og derfor er der også forskellige træningsmål når det kommer til trx træning. Der er nogle versioner af trx’en der egner sig bedst til hjemmetræning og andre der passer bedst til træning i fitnesscentret. TRX produkter er skabt til at flytte rundt på og have med på farten, så du kan lave din trx træning alle steder. Dog er er nogle produkter mere rejsevenlige end andre, så derfor kan du også finde en række mobile og faste ophængløsninger til træningsudstyret blandt andet et ankerpunkt.