Tryl i køkkenet med glutenfri karry og andre indiske krydderier fra www.tikrydderier.dk

Søger du krydderier i høj kvalitet med god smag? T.I. Krydderier sælger lækre økologiske tørrede krydderier på nettet. Læs mere her.

Indiske krydderier der udfordrer de danske smagsløg

T.I. Krydderier har et stort udvalg af gode krydderier som f.eks. karry, gurkemeje eller kanel, som du kan købe på internettet og få leveret gratis, hvis du handler for mere end 300 kr. De har fokus på tørrede krydderier og har et stort udvalg af økologiske produkter på deres hjemmeside. Krydderier stammer fra hele verden, men det er jo ikke nogen hemmelighed, at nogle geografiske områder har mere tradition for krydderier end andre. Hvis du f.eks. tænker på de mest “danske” retter, du kan komme i tanke om, så er det tætteste, vi kommer på krydderier, vel de laurbærblade vi stikker ind imellem flæskesværene. I dag er Danmark nærmest en slags gastronomi-nation med restauranter fra hele verden, men vores traditionelle køkken er ikke ret krydret i forhold f.eks. til det indiske, mellemøstlige, italienske eller syd- og mellemamerikanske køkken. Hvis du elsker krydret mad, så bør du tjekke de indiske krydderier, som findes på hjemmesiden www.tikrydderier.dk. De har et stort udvalg af indiske krydderier, som kan bruges i mange forskellige retter, bl.a. karryretter, dahl, panak, samosa etc. Det indiske køkken er fantastisk smagfuldt, og de har en rig tradition for krydderier, og de indiske krydderier ændrer sig efter, hvor i landet man befinder sig. Deres karry (som jo er en blanding af bl.a. gurkemeje, spidskommen, chili etc.) varierer eksempelvis efter, hvor i landet du spiser den. Læs meget mere om indiske krydderier, og find dine favoritter på hjemmesiden.

T.I. Krydderier har også glutenfri karry til dine indiske retter

T.I. Krydderier har bl.a. et stort udvalg af glutenfri karry på deres hjemmeside, så du trygt kan spise dahl og andre gode karryretter uden fare for at udløse din glutenallergi. Der har egentlig aldrig været hvede i karry, så al karry er i udgangspunktet glutenfri, men hvis du vil være helt sikker, så skal du undgå produkter, som er produceret på fabrikker, hvor der også bliver behandlet hvede. Derfor finder du 100 % glutenfri karry på tikrydderier.dk, hvor du helt sikkert kan finde præcis de krydderier, du drømmer om, og som kan spice dit liv op. Hvis man elsker at lave mad, så er krydderier et must, for det er sådan, man laver smagfuld mad, der ikke bare smager af kogte kartofler. Stærke krydderier er gode til om vinteren, når man laver gode varme gryderetter, der kan holde en varm. Om sommeren har vi tendens til at spise mindre krydret mad, da vores råvarer er gode: nye kartofler, asparges etc. Disse grøntsager kræver ingen krydderier, da deres fine og sarte smag skal smages til fulde. Hvis du søger glutenfri karry, så kan du finde det, du skal bruge på hjemmesiden, hvor stort set alle krydderierne er glutenfri. Læs mere om glutenfri karry på siden.