Udfold dig kreativt med akrylmaling og materialer til kalligrafi fra www.art-de-vinci.dk

Webshoppen Art-de-vinci.dk forhandler kunstartikler og udstyr, der er håndplukket fra et yderst kvalitetsbevidst perspektiv. Grundlæggeren af den store webshop og det fine atelier nær Viborg – der ligeledes afholder velbesøgte kurser – har nemlig tidligere erfaring som kvalitetschef. Du kan derfor vide sig sikker på, at dine nye værktøjer er nogle af de bedste på markedet.

Art-de-vinci.dk har alt, hvad du skal bruge til kalligrafi

Er du interesseret i kalligrafi, har du muligheder for at udfolde dig hos Art-de-vinci.dk! Kalligrafi er “kunsten at skrive smukt” og en hobby mange mennesker holder af. Den udøves ved en helt specifik måde at skrive givne bogstaver på, der afhænger af både strøg, retning og tryk. Ofte udføres kalligrafi med blæk og pen, men man kan også skrive smukt med specielle former for tuscher. På Art-de-vinci.dk findes alt det udstyr du kunne drømme om, enten som nybegynder eller erfaren inden for faget. Du finder for eksempel forskellige former for blæk – både kinesisk og indisk. Ligeledes fås de føromtalte tuscher, der enten omtales blækpenne eller kalligrafi tuscher, hvis den autentiske metode virker lidt for avanceret. Med alt dette kan du komme til at skrive smukt, lave flotte monogrammer eller bare tegne flotte bogstaver og tegninger med kalligrafiens spændende værktøjer ved hånden.

Stort udvalg af akrylmaling fra anerkendte producenter

En anden hobby, der findes et væld af produkter til, er naturligvis malerkunsten. Akrylmaling sælges i stor stil hos Art-de-vinci.dk og fås i mange forskellige kvaliteter. Du kan købe flere typer af akrylmaling, sådan at dine behov er dækket, uanset om du ønsker professionel kvalitet fra GOLDEN eller studio kvalitet fra AMSTERDAM eller Galeria. Alle former for akrylmaling fås dog i forskellige størrelser – lige fra 15 til 1000 ml. Det gode ved akrylmaling, i modsætning til oliemaling, er, at den er vandbaseret, og du kan derfor nemt rense dit udstyr og dine dyrebare pensler med vand. Ligeledes betyder dette, at akrylmaling kan hæfte på mange forskellige typer overflader, som for eksempel papir, glas, tekstil, pap eller det klassiske lærred. Du kan desuden købe akrylmaling i forskellige tykkelser eller selv ændre flydeevne ved brug af vand eller forskellige mediums, der selvfølgelig også sælges på www.art-de-vinci.dk. Forskellige mediums, gels og fixativer kan bruges til meget, for eksempel til at skabe en spændende krakeleringseffekt. Alt i alt kan du altså bruge akrylmaling, præcis som du ønsket det, ligesom du også kan bruge netop det værktøj, du føler trang til at bruge – og dette behøver ikke bare at være en pensel! Brug alt fra svampe til dine hænder, når du maler med akrylmaling, og vask det hele rent med lidt lunkent vand, og det er så godt som nyt igen.