Vælg mellem et bredt udvalg af holdbare landbrugsmaskiner

Landbrugsmaskinerne udgør fundamentet for arbejdet på marken. Var der ingen landbrugsmaskiner, ville det være meget svært at kunne drive et landbrug i dag. Maskinerne løser mange af de opgaver, landmændene tidligere har udført manuelt, og det gør det muligt at drive et konkurrencedygtigt landbrug med en fornuftig indtægt. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at have de helt rigtige maskiner til sit landbrug.

Når du er på udkig efter nye landbrugsmaskiner, kan det være svært at vælge imellem det store udvalg, der er i dag. Der er mange forskellige maskiner at vælge imellem, som produceres af forskellige producenter, og som kan købes i mange forskellige prisklasser. Hvis du ønsker innovative løsninger til dit landbrug, der både kan gøre en forskel i dag og ikke mindst også i morgen, så kan Lyngfeldt hjælpe dig med at finde de helt rigtige maskiner til dine individuelle ønsker og behov.

Hvilke landbrugsmaskiner har du brug for?

Når du køber dine landbrugsmaskiner fra Lyngfeldt, kan du vælge mellem et af markedets største udvalg af maskiner, der er med til at sikre en effektiv drift af dit landbrug. Det gælder, uanset om du vælger at investere i nye eller brugte maskiner. Begge dele er selvfølgelig en mulighed, når du handler hos Lyngfeldt.

De forhandler bl.a. traktorer helt ned fra 20 hk og helt op til 620 hk, så der er en at vælge imellem, uanset hvad dine behov er. Du kan også købe en mejetærsker på helt op til 41 tommer, eller du kan købe pressere i mange forskellige varianter. Skal du bruge en læssemaskine til dit landbrug, er der også rig mulighed for at finde sådan en iblandt det store sortiment. Lyngfeldt tilbyder dig en komplet produktpalette fra nogle af de mest anerkendte producenter.

Hos Lyngfeldt får du altid maskiner i høj kvalitet

Du er altid garanteret landbrugsmaskiner i en høj kvalitet, der kan holde i de næste mange år, når du vælger at handle hos Lyngfeldt. De har selv mange års erfaring inden for deres fag, og derfor vil de også kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige landbrugsmaskine til dine behov. De holder til i Hadsten, hvor de også har deres eget værksted. Det betyder, at du også vil kunne få din maskine serviceret og repareret hos dem, hvis der skulle blive behov for det.