Vigtige grunde til at anskaffe sig et headset til arbejdet

Kommunikationsteknologi har længe været en vigtig del af arbejdet. Det er sådan, at vi har kunnet kommunikere med kolleger fra den anden ende af landet, eller kunder på den anden side af Atlanten. Men det er ikke holdbart i længden at have sin telefon op til øret, mens man arbejder. Derfor er et headset en god løsning. 

Trådløst headset til kontor

Et trådløst headset til kontor er alfa og omega, hvis man både vil kunne høre musik og tale i telefon med f.eks. kunder, mens man sidder og arbejder. Sennheiser høretelefoner tilbyder trådløse løsninger, hvor man bl.a. får gavn af ActiveGard-teknologi. Det er en form for hørebeskyttelse. Teknologien virker på den måde, at når man bruger Sennheiser høretelefoner, bliver der hurtigt skruet ned, hvis lydstyrken på et opkald kommer op på et niveau, der er skadeligt for dine ører. Sennheiser høretelefoner er dermed kvalitet og god design i én løsning. 

Flere onlinemøder

I dag kan en arbejdsdag bestå af mange møder. Derfor får man også brug for et godt trådløst headset til kontor, så man kan bevæge sig frit rundt til mødet. Der findes headset til kontor som dem fra Blackwire, der også kan bruges specifikt til Skype. Derudover er der Jabras høretelefoner et headset til kontor, som har mange features, der er relevante på arbejdspladsen. Det er blandt andet støjreduktion, og at man kan skubbe mikrofon-armen, når man skal besvare et opkald. Det har aldrig været nemmere at holde onlinemøder. 

Bedre koncentration

Når man sidder og arbejder, kan man godt have brug for at høre musik imens. Musik kan nemlig være effektivt til arbejdet, fordi det kan forbedre ens kognitive evner. Men hvis man skal koncentrere sig med hjælp fra musikken, skal man også kunne høre musikken klart og uden baggrundslyde. Derfor kan et par støjreducerende Sennheiser høretelefoner være en god løsning. Høretelefonerne har 40 mm højtalere, så man kan høre sin musik i den bedst mulige kvalitet. 

Højere produktivitet

Det er bedre for din sundhed at bruge et headset frem for at snakke i din telefon. For i stedet for at holde din telefon op til øret, kan et headset give mindre spændinger i nakke og skuldre. Ud over sundhedsfordelene kan et godt headset også gøre dig mere produktiv. Når man arbejder med et trådløst og håndfrit headset, kan man både tage noter og finde filer frem, mens man sidder i møde eller taler med en kollega over telefonen.