Waders: Sådan bliver du klædt rigtigt på til fisketuren

Hvis du skal på fisketur, er det altid en fordel at have praktisk tøj på og et par waders med. På den måde kan du nemlig uden problemer og risiko for at blive våd træde ud i vandet. Men det er ikke helt lige meget, hvilke waders du tager på, når du drager afsted på fisketur.

Her kan du blive klogere på, hvilke der er gode til hvilke formål, og hvor du kan finde et stort udvalg af både fiskegrej og fiskeribeklædning.

Stort udvalg af waders hos Effektlageret

Skal du bruge et par waders? Så bør du tage et kig hos den danske forhandler Effektlageret.

Når du tjekker udvalget af waders hos Effektlageret, vil du hurtigt opdage, at der findes flere forskellige materialer at vælge mellem. Og det er ikke ligegyldigt, hvornår du vælger det ene frem for det andet.

Når sommeren står for døren, stiger temperaturen. Det betyder også, at det kan være en fordel med et andet par waders, end du bruger til vinterens fisketure. Derfor er det en fordel, at du kender lidt til de forskellige materialer.

PVC eller neopren – hvad er bedst?

Den klassiske udgave er fremstillet i PVC, og det er også ofte den både billigste og mest holdbare udgave. Oveni er PWC waders gode, uanset hvor du skal fiske, og derfor er de meget populære. Dog giver materialet ikke nogen særlig åndbarhed eller isolering, og derfor kan det være en kold fornøjelse, når det er vinter.

Hvis du er på udkig efter fiskeribeklædning til vinteren, så kan du også få waders i neopren. Neopren er meget fleksibelt og giver en god varme, og derfor er det også en god investering til de kolde måneder. Du får dog ikke særlig stor åndbarhed, og du bør derfor ikke bruge neopren hele året rundt.

Find waders og tøj til fiskeri hos Effektlageret

Hvis du skal bruge tøj til fiskeri og et par gode waders, kan du med fordel besøge Effektlageret. Effektlageret har både en stor butik i Horsens og en webshop, hvor du let kan finde alt fra outdoor udstyr til waders til lystfiskeren. Der er derfor rig mulighed for at få både det rette udstyr, redskaber og ikke mindst beklædning til fisketurene.

Sørg for altid at tjekke størrelsesguiden, før du klikker noget hjem online. Det kan nemlig spare dig meget besvær. Og har du brug for hjælp, kan du altid tage fat i det kyndige personale hos Effektlageret, der gerne vejleder dig.