Webhosting løsninger hos one.com

Siden 2002 har one.com leveret webhosting løsninger i Danmark og resten af Europa. I dag har virksomheden mere end 270 ansatte, og derfor er de et af de allerstørste webhosting selskaber i Europa. De tilbyder en række af forskellige løsninger, som alle ligger i det billige segment. Kunder hos one.com kan således få webhosting løsninger, som starter for så små beløb som 20 kroner om måneden. Priserne spænder fra 20 kroner til 95 kroner om måneden. Hvis man vælger at bruge one.com som sit webhotel, så får man en masse plads, ubegrænset trafik, et ubegrænset antal e-mailkonti, SSL certifikat og en helt masse andet. Hvis man er interesseret i at få mere at vide, kan man høre mere om, hvad de tilbyder af webhosting løsninger til ens hjemmeside eller webshop, på nettet og i denne artikel. Blandt fordelene, som man kan få som kunde hos one.com, er, at det er lave priser, at man får masser af lagerplads, gratis SSL, ubegrænset trafik, en gratis hjemmesidedesigner, et brugervenligt kontrolpanel og ubegrænsede FTP-konti. En af ulemperne ved one.com er, at der ikke er mulighed for telefonisk support.

Priser hos one.com

Selvom priserne hos one.com er lave, så behøver man slet ikke bekymre sig for, om at kvaliteten mangler. Denne mistillid behøver man dog overhovedet ikke have. Løsningerne fra one.com er nemlig super gode, selvom de er billige. Der er faktisk minimum 90% chance for, at selv de små løsninger hos one.com kan dække ens behov og endda mere end det. Hvis man har en lille eller mellemstor hjemmesiden eller webshop, så kan man altså være helt sikker på, at one.com har en billig webhosting løsning, som kan dække alle ens behov og ønsker – endda mere til. Selv med den billigste løsning fra one.com får man 50 GB plads, hvilket er mere end nok for de fleste hjemmesider og webshops. Man skal dog være opmærksom på, at en webshop kan indeholde mange produkter og billeder, hvilket kan fylde en del, hvorfor man bør overveje en større løsning, hvis man har en stor webshop.

Fantastisk kundeservice og support hos one.com

Det er for mange super vigtigt, at det ikke kun er produktet, som er godt, men hele oplevelsen, og dette kan one.com i allerhøjeste grad leve op til, eftersom deres kundeservice og support er af allerhøjeste kvalitet. Eftersom det er et lavpris webhotel, kan man ikke kontakte dem over telefonen. Man kan dog skrive til dem på mail eller chatte med dem, hvis man har brug for support.